Sony DSC-Qx30 Digitális fényképezőgép mobiltelefonhoz

Sony DSC-Qx30 Digitális fényképezőgép mobiltelefonhoz

 Új termék, de nincs számla hozzá, mert ajándékba kaptam.

30x optikai zoom/60x Clear Image zoom a szuper közeli felvételekhez.
Bármit rögzíthet, a széles látószögű tájképektől kezdve egészen a távoli tárgyakig, a nagy teljesítményű 24 mm-estől a 720 mm-es1 telefotó opcióig terjedő tartomány segítségével. A fényképezőgép 60x Clear Image zoom funkciója digitálisan megduplázza a fényképezőgép optikai objektívjének nagyítását, a pixelszám csökkentése nélkül, így bármilyen távolságról készíthet egyenletes, részletgazdag felvételeket.
A témakövető automata fókusz követi a mozgó tárgyakat
Mindig pontosan fókuszált, kristálytiszta képek. A témakövető automata fókusz (AF) automatikusan beállítja a célkeret méretét a téma jellemzői alapján.
20,4 MP Exmor R CMOS-érzékelő a részletgazdag képekért.
Rögzítse a fényképezőgépet az okostelefonjára/tabletjére
Okostelefonját vagy tabletjét egyszerűen átalakíthatja nagy teljesítményű fényképezőgéppé: csak szerelje fel a Lens-Style fényképezőgépet a mobilkészülékére, és máris kezdheti a felvételkészítést. A felszerelést követően a mobileszköz lesz a fényképezőgép teste: az érintőképernyő segítségével rögzíthet felvételeket, retusálhat képeket vagy akár meg is oszthat fényképeket barátaival és családtagjaival a Facebook(R) és Twitter(TM) oldalakon keresztül.