Phantom3 Professional 4K drón Szett eladó

1 éves Phantom3 Professional 4K drón Szett eladó.
Tökéletesen működik, keveset használt.

Amit adok hozzá:
- Phantom3 Professional 4K drón
- Kemény szállítókoffer
- 2db eredeti DJI akkumulátor
- Napellenző a távirányítóhoz
- Polarpro ND4 filter
- 12 db propeller + propellervédők
- gyári töltő
- gyári kábelek
- eredeti doboz

 Tehát ez egy komplett drón szett két darab eredeti akkumulátorral és értékes kiegészítőkkel, ezzel már csak repülni kell! Tökéletesen működik, igény szerint be is mutatom, illetve betanítom az új tulajdonost.
(Egy ütközést követően a külső burkolat egy kb. 3mm-es részen benyomódott. Ez természetesen semmilyen mértékben nem befolyásolja az eszköz repülési képességeit, nem is látszik igazán, csak a korrekt tájékoztatás miatt írom le.)

Ezzel a drónnal gyönyörű, filmszerű felvételt lehet készíteni páratlan szemszögből. 2km-es hatótávjával és akár 500m-es repülési magasságával, valamint 60 km/h gyorsaságával igazi "vadászgép", de a legértékesebb része mégis a kiegyenlített képstabilizációs rendszer, valamint a Sony érzékelővel ellátott 4K felbontásra is képes professzionális kamera. A kamera- és a drón minden mozdulata távirányítóval vezérelhető a drón által küldött élő képek segítségével, melyet a távirányítóra helyezett tableten vagy okostelefonon látunk. Így könnyen és gyorsan el tudjuk navigálni az eszközt.
Mai hobbista és profi filmesek elengedhetetlen eszköze.
Ez a gép megbízható, még sosem hagyott cserben, nyugodt szívvel ajánlom, hiszen tökéletesen működik.