Sony Alpha 900 Tükörreflexes digtális fényképezőgép minden extrával eladó

Sony Alpha 900 (DSLR-A900) Tükörreflexes digitális fényképezőgép karcmentes állapotban, értékes optikákkal és vakuval eladó.

Az ár a következőket tartalmazza : Sony Alpha 900 (DSLR-A900) digitális fényképezőgép váz +Sony 75-300/F4.5-5.6 optika + Tamron AF 18-200 mm optika + 3db CF extrém gyors memóriakártya (64GB, 32GB, 16GB) + 4 akku + külső Vaku (Sony Hvl-F56) Magyar menüvel rendelkezik!

A termék kinézetre, működésre és csomagolásra való tekintettel teljesen gyári állapotban van. Karcmentes és megkímélt!

Ez nem műanyag mechanikás! A gyári adatok szerint garantált 1,5 millió felvételt lehet készíteni vele. Ezzel eddig kb. 3000 fotót készítettem. Gyakorlatilag megölhetetlen...

Az Alpha 900 a DSLR család zászlóshajója az iparág történetének legelső, 24.6 valós megapixel, full-frame CMOS szenzorát kapta. A Sony által fejlesztett, áttörést jelentő szenzor kivételesen magas pixelszáma és nagy mérete - amely egyenértékű a 35mm-es film mérettel káprázatos részletgazdagságot kínál igen széles dinamika tartományban.

Az új generációs szenzor a kiváló minőségű felvételeket vibráló színekkel teszi még karakteresebbé. A textúrák és tónusok élethű megörökítésével vonja magára az ?900 a figyelmet. Azoknak a fotósoknak ad komoly fegyvert a kezébe, akik nagyméretű nyomatokat adnak le végtermékkénk és élethű részletgazdag reprodukciokkal keresik a kenyerüket. Az extrém magas natív felbontású szenzort kiegészítve az Exmor beépített analóg/digitális (A/D) jelkonverzióval és kétlépcsős zajcsökkentéssel rendelkezik. Ez tartja a képzajt rendkívül alacsony szinten, kihasználva a precíziós ? objektívek egyedülálló képességeit.

Egyensúlyban a 24,6 megapixeles full-frame szenzorban rejtőző hatalmas kreatív lehetőségekkel, a fejlett kettős Bionz processzor a nagyméretű képi adatállományt elképesztő sebességgel kezeli.

A nagy teljesítményű képzajcsökkentő algoritmusok először a RAW adatkonverziót előzik meg, majd a képfeldolgozás közben is lefutnak, amely eredményeképp tiszta, részletgazdag, és nem utolsósorban abszolút kis képzajjal rendelkező kép jelentkezik. A kettős Bionz processzor ugyancsak alátámasztja a fényképezőgép gyorsaságát, mert folyamatos, 5 képkocka/mp expozíciós sebességet 24,6 megapixeles felbontással szolgálja ki.

A professzionális fényképészek kedvelik a nagy fényáteresztő képességgel rendelkező világos képet adó mattüveget és ezt a nagy teljesítményt támogató, pentaprizmás optikai keresőt, ami egyedülállóan világos és a befogott kép. 100%-a látható benne.

A fényképezőgép kompromisszumot nem ismerő kiemelkedő tulajdonságait tovább gazdagítja a rontott képek számát csökkentő hatékony, 9-pontos AF rendszer. Ez a megoldás 10 referencia fókuszponton méri a tárgyat, a fejlett fókuszon-kívüli detektálással a helyes fókusz megkeresésével töltött időt csökkenti a dedikált F2.8 szenzorral az AF teljesítmény növelésére, még nagy rekesznyílás esetén is.

Az Alpha 900 ugyancsak a világ első full-frame fényképezőgépe, amely Steadyshot Inside rázkódás elleni védelemmel rendelkezik. Ez a fejlett, a vázban található képstabilizáló akár négy fényérték kompenzációra is képes. Ez a rendszer szolgálja a rázkódásmentesítést a kompatibilis objektívekkel*, így a kreatív lehetőségek tárházát nyitva meg a kézből való fotózás esetére.